WPS for massiv tråd (GMAW)

Vigtig information før du downloader standard svejseprocedurer (WPS'er):

• Alle gasser brugt i standard svejseprocedurerne er: M21 i henhold til EN14175:2008 (15-25% Ar i CO2).
  • Standardprocedurerne bruger samme svejseproces: MAG 135 i henhold til EN ISO 4063:2011.
  • All svejsepositioner er i henhold til EN ISO 6947:2011.
  • Alle standard svejseprocedurer er til brug for stål op til styrkeklasse S355 (rør i Ø>500 mm, Ø>150mm i PA og PC).

Standardprocedurerne gælder for Migatronic Sigma, Sigma Select, Sigma Galaxy og Omega svejsemaskiner.