Få en, to eller tre dage med en svejsespecialist

CoWelder kampagne

Få besøg af en svejsespecialist

Køb en, to eller tre dage med en af vores svejsespecialister og eksperter i CoWelder. Skræddersy dit eget program eller vælg vores forslag til dagsprogrammer.

Uanset om du er ny eller erfaren med CoWelder kan vi hjælpe med programmering eller optimering af din løsning.

Kampagnen løber til og med 31.12.2021

Dagsprogrammer    Pris og betingelser

En, to eller tre dage?

Udfyld formularen og tag en uforpligtende snak med os om hvad du kan bruge en svejsespecialist og CoWelder-ekspert til. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Læs vores vilkår for samtykke

Skræddersyet til dit behov

Uanset dit erfaringsniveau med CoWelder kan vi rådgive dig, så du udnytter dit potentiale mest muligt.

Ny med CoWelder

Få hjælp til overgangen fra manuel svejsning til en semi-automatiseret produktion. Få en grundig introduktion til alle funktioner og bliv trænet i at opsætter svejseprogrammer, så du kommer godt fra start med dine investering.

Forslag til dagsprogram:

• Kom godt igang
  • Programmering af emner
  • Skræddersyet program
Erfaren med CoWelder

Få hjælp til at optimere dine eksisterende processer og svejseprogrammer. Få rådgivning i optimal svejsning af specifikke emner og lær om nye avancerede svejsefunktioner. Tag din produktion til et højere niveau og øg produktiviteten.

Forslag til dagsprogram:

• Programmering af emner
  • Optimer kvaliteten
  • Skræddersyet program

Forslag til dagsprogram

Vælg en eller flere af dagsprogammerne eller sammensæt programmet sammen med en svejsespecialist.

Kom godt igang

Forslag

Lær alle de grundlæggende funktioner og hvordan du effektivt programmerer svejsning af specifikke emner. Få en grundig introduktion til robotprogrammering og betjeningsmuligheder og få vejledning i hvordan du opnår optimal svejseproces.

Programmering af emner

Forslag

Minimer spildtid i produktionen og lad vores svejseekspert programmere specifikke emner optimalt. Du bliver efterfølgende grundigt instrueret i at bruge i de konkrete programmer og hvordan du tilpasser dem.

Optimer kvaliteten

Forslag

Vi følger op på eksisterende programmer og hjælper dig med at forbedre den overordnede brug af CoWelder. Vi tilpasser programmerne sammen med dig og introducerer udvidede svejsefunktioner, som kan forbedrer effektivitet eller kvalitet.

Skræddersyet dag

Eget program

Skræddersy en, to eller tre dage så de passer til dine behov. Kontakt os via formularen og få en uforpligtende snak om hvordan vi bedst kan rådgive dig op optimere din svejseproduktion.

Pris og betingelser

Betingelser og vilkår

• Købte dage kan ikke anvendes til reparation af CoWelder.
  • Det er kundens eget ansvar at indløse antal købte dage inden udløbsdato.
  • Refundering af købte dage er ikke muligt.
  • Mængderabat kan kun opnås ved køb af flere dage.

Kampagnen

• Kampagnen løber til og med 31.12.2021
  • Købte dage kan anvendes til og med 31.12.2022

For yderligere oplysninger om vilkår og betingelser henviser vi til Migatronics standardvilkår og betingelser

Pris

Køb én, to eller tre dage med en af vores svejsespecialister og eksperter i CoWelder. Skræddersy dit eget program eller vælg et eller flere af vores udarbejde forslag til et dagsprogram.

1. dag - 8500 kr,-
2. dage - 15.000 kr,-
3. dage - 20.000 kr,-

Køb en dag